ՀԱԼԱԾ ԲՈՒՍԱԿԱՆ ԽԱՌՆՈՒՐԴ

Հալած բուսական խառնուրդը իսկապես կախարդական հատկություններով օժտված յուրահատուկ մթերք է:

Բացակայում է կաթնային շաքարը։ Որոշ մարդիկ տառապում են կաթնամթերքների նկատմամբ ալերգիայով կամ լակտոզայի նկատմամբ անհանդուրժողականությամբ, որը թույլ չի տալիս նրանց սննդի մեջ  նույնիսկ սերուցքային կարագ օգտագործել։ Հալած բուսական  խառնուրդը ամբողջովին զուրկ է և՛ լակտոզայից և՛ կազեինից: Այդ  պատճառով թույլատրվում է բոլորին։

Շատ են կարճ շղթաներով ճարպաթթուները։ Հալած յուղում ավելի շատ են կարճ  շղթաներով ճարպաթթուները, քան սերուցքային կարագում, նախ և առաջ յուղաթթուն (բուտիրատը), որի օգուտը օրգանիզմի համար հսկայական է։ Տվյալ միացությունը օժտված է հակաբորբոքային ակտիվությամբ, կարգավորում է մարսողությունը և պահպանում է արյան մեջ շաքարի ճիշտ մակարդակը, նպաստում է նիհարելուն և սիրտ-անոթային համակարգի  առողջացմանը։ 

Ծխի առաջացման առավել բարձր ջերմաստիճան: Սերուցքային կարագի դեպքում այդ  ցուցանիշը կազմում  է մոտ 176°C, հալածի դեպքում` 232°C . Ինչո՞ւ է դա այդքան կարևոր։ Որովհետև  որքան բարձր է յուղի ծխեցման ջերմաստիճանը, այնքան այն պիտանի է սննդի պատրաստման համար, քանի որ տաքացնելիս երկար ժամանակ չի օքսիդանում և չի այրվում։ Իսկ հենց օքսիդացած յուղերն են օժտված օրգանիզմի վրա առավել ուժեղ բացասական ազդեցությամբ։ Ինչպես նաև տաքացնելիս, բարձր ջերմաստիճանների դեպքում հալած խառնուրդը չի այրվում և չի առաջացնում այրման մթերքներ և կանցերոգեն նյութեր։

 Հալած բուսական խառնուրդը ներկայացված է այնպիսի ապրանքանիշներով, ինչպիսիք են` «Իմպերիա վկուսա» և «Ցարսկայա», որոնք համապատասխանում են բոլոր միջազգային ստանդարտներին։

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ

«Իմպերիա վկուսա» հալած խառնուրդը ունիվերսալ օգտագործման մթերք է։

1․ Հիանալի է  տապակելու, շոգեխաշելու, թխվածքի, պատրաստի ուտեստներին ավելացնելու համար։

  1. Ուժեղ տաքացնելիս կանցերոգեն նյութեր չեն առաջանում, չի ցայտում, չի փրփրում և չի ծխում։
  2. Սա բարձրորակ մթերք է`պատրաստված բացառապես բնական բուսական ճարպերից ու յուղերից, չի պարունակում կոնսերվանտներ։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել պահքի  ժամանակ։
  3. «Իմպերիա վկուսա» հալած խառնուրդը օգտակար է առողջության համար, քանի որ չի պարունակում տրանսիզոմերներ և խոլեսթերին։ Կարող է օգտագործվել դիետիկ սննդի համար։
  4. Հալած խառնուրդը ունի երկար պահպանման ժամկետ, քանի որ 99.9% բաղկացած է բուսական յուղերից և փաթեթավորված է ստերիլ, հերմետիկ տարայի մեջ, որը խոչընդոտում է ճարպերի օքսիդացմանը և կծվահամի առաջացմանը։

Ընկերությունը առաջարկում է 400 գրամից մինչև 18 կգ փաթեթավորմամբ։

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 400 Գ

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 650 Գ.

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 800 Գ.

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 1600Գ

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 2400Գ

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 4 ԿԳ

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 10 ԿԳ

ԻՄՊԵՐԻԱ ՎԿՈՒՍԱ 18 ԿԳ

ՑԱՐՍԿԱՅԱ

Նրանց, ովքեր հոգ են տանում իրենց առողջության մասին, բայց սովոր են  հալած յուղին, մենք առաջարկում ենք արժանի այլընտրանք`«Ցարսկայա» հալած  խառնուրդը։ Սա  բարձրորակ մթերք է, պատրաստված բացառապես բնական բուսական յուղերից, չի պարունակում կոնսերվանտներ և արհեստական ներկանյութեր։ Հալած  խառնուրդը ցանկացած ուտեստ ավելի համեղ կդարձնի, հիանալի է ամենատարբեր խորտիկներ տապակելու համար։ Այն չի առաջացնում կանցերոգեններ, պահպանում և բացահայտում է թարմ բաղադրիչների սկզբնական համը։ Այս մթերքը իր մեջ համադրում է բուսական յուղերի օգտակարությունը և սերուցքի նուրբ  համը։ Հալած խառնուրդը խորհուրդ է տրվում օգտագործել պահքի ժամանակ, ինչպես նաև դիետիկ սնվելու համար։

Ընկերությունը առաջարկում է 800 գ, 1.6 կգ, 2.4 կգ փաթեթեվորմամբ։

ՑԱՐՍԿԱՅԱ 800Գ

ՑԱՐՍԿԱՅԱ 1600Գ

ՑԱՐՍԿԱՅԱ 2400Գ