ԱՊՐԱՆՔԱՏԵՍԱԿ






ՀԱԼԱԾ ԲՈՒՍԱԿԱՆ ԽԱՌՆՈՒՐԴ


Հալած բուսայուղային խառնուրդ՝ սա յուրահատուկ մթերք է, որն օժտված է իսկապես կախարդական հատկություններով։

Բացակայում է կաթնային շաքարը։ Որոշ մարդիկ տառապում են կաթնամթերքի նկատմամբ ալերգիայով կամ լակտոզայի անտանելիությամբ, ինչի պատճառով չեն կարող սննդի մեջ օգտագործել նույնիսկ կարագը։ Հալած բուսական խառնուրդը ամբողջությամբ զուրկ է և՛ լակտոզայից, և՛ կազեինից։ Դրա համար կարող են օգտագործել բոլորը։

Շատ կարճ ճարպաթթուներ՝ հալած յուղում կարճ շղթայական ճարպաթթուներն ավելի շատ են, քան կարագում։ Առաջին հերթին դա վերաբերում է յուղաթթվին (բուտրատին), որի օգտակարությունը օրգանիզմի համար ահռելի է։ Տվյալ միացությունն օժտված է հակաբորբոքային ակտիվությամբ, կարգավորում է մարսողությունը և պահպանում է արյան շաքարի ճիշտ մակարդակը, նպաստում է նիհարեցմանն ու սիրտ-անոթային համակարգի առողջացմանը։ Տրանսիզոմերների քանակը ձգտում է 0%:

Ծուխ առաջեցման կետը ավելի բարձր է՝ քան կարագի մոտ, այս ցուցանիշը կազմում է մոտավորապես 176 ºC, իսկ հալած յուղի մոտ՝ 232ºC։

Ինչո՞ւ է դա կարևոր։ Այն պատճառով, որ ինչքան բարձր է յուղի ծուխ առաջեցման կետը, այնքան սննդամթերքը չի այրվում և չի առաջեցնում  կանցերոգեն նյութեր։

Հալած բուսայուղային խառնուրդը ներկայանում է այնպիսի բրենդերի ներքո, ինչպիսիք են՝ Իմպերիա Վկուսա, Ցարսկայա։




Իմպերիա Վկուսա








Ցարսկայա




ՍՓՐԵԴ


Ընկերության սփրեդերն արտադրվում են բուսական յուղի և բուսական ճարպերի հիման վրա, ունեն հավասարակշռված կազմ և հարմար են բուտերբրոդներ պատրաստելու, թխելու, տապակելու, շիլաներին ու ճաշատեսակներին ավելացնելու համար։

Ընկերության սփրեդերը հարուստ են չհագեցած ճարպաթթուներով, որոնք մարդուն անհրաժեշտ են սրտի առողջության, նորմալ աճի և վիտամինների ու սնուցող նյութերի ակտիվ յուրացման համար։ Սփրեդերը մշակելիս Ճարպաթթուների կազմը դրանցում համարյա թե չի փոփոխվում, այդ պատճառով սփրեդերում դրանց տրանսիզոմերները համարյա բացակայում են։











Մասելկո








Սոնյաչնա Դոլինա






Կաթնային Մարգարին


Մարգարին՝ "Sunfood" կաթնային մարգարինը պատրաստվում է բուսական յուղի հիման վրա՝ ավելացնելով կաթ, էմուլգատորներ և բուրավետիչներ։

Մարգարինը հանդիսանում է բարձր կալորիականությամբ մթերք։ Կազմով այն հիշեցնում է կարագը և կարող է դրան փոխարինել։ Պարունակում է PP, A, E վիտամիններ, ինչպես նաև միկրոտարրերի (մագնեզիում, երկաթ, ֆոսֆոր, նատրիում, կալցիում) շարք, որոնք անհրաժեշտ են մարդու նորմալ կենսագործունեության համար և հատկապես կարևոր է, որ չի պարունակում տրանսիզոմերներ։






Կաթնային Մարգարին 250գ.






ԽՄՈՐԻՉ


«Favorite» Խմորիչը երաշխավորվում է բարձրացնել ձեր խմորն ու օգնել խմորի
մի կտորը վերածել փխրուն բոքոնի կամ բուրավետ տորթի:





Սոդա


Կերակրի սոդան սննդամթերքի մեջ օգտագործվում է որպես թթվայնությունը կարգավորող և փխրեցուցիչ:

 

Ապրանքը չի պարունակում ԳՄՕ:






Աղ


Աղը շատ կարևոր է մարդու կյանքի, ինչպես նաև մնացած բոլոր կենդանի արարածների համար։ Քլորի իոնը  աղի մեջ հանդիսանում է աղաթթվի վերամշակման հիմնական նյութը,այն ստամոքսահյութի  կարևոր բաղադրիչն է։  Նատրիումի իոնը այլ նյութերի իոնների հետ մասնակցում է նյարդային ազդակների փոխանցման, մկանաթելերի  կրճատման գործում, այդ իսկ պատճառով նրանց անբավարար քանակը օրգանիզմում հանգեցնում է ընդհանուր թուլության, հոգնածության և նյարդամկանային խանգարումների։ Ընդ որում, նատրիումի գերառկայությունը առաջացնում է հեղուկի դանդաղեցում և արյան ճնշման բարձրացում։

Սննդի պատրաստման մեջ աղն օգտագործվում է որպես կարևոր համեմունք ։ Աղն ունի յուրքանչյուր մարդուն լավ ծանոթ համ, առանց որի ուտելիքը թվում է անհամ։






Մայոնեզ


Մայոնեզ «Primo»-ն համեղ և բարձրորակ: «Primo» կետչուպը չի պարունակում ԳՄՕ: Լայն տեսականի: Բնական խոտաբույսեր և համեմունքներ: Եզակի բաղադրատոմս:








Կետչուպ


Կետչուպ «Primo»-ն համեղ և բարձրորակ: «Primo» կետչուպը չի պարունակում ԳՄՕ: Լայն տեսականի: Բնական խոտաբույսեր և համեմունքներ: Եզակի բաղադրատոմս:








Խտացրած կաթ


Թանձր, անուշաբույր և համեղ: Որակի ամենաբարձր մակարդակը:

 

Խտացրած կաթը «Primo» -ն հիանալի օգնական է խոհանոցում տնային տնտեսուհիների համար: Հրուշակեղենի ամենահամարձակ փորձերը հեշտությամբ կիրականանան ընկերության խտացրած կաթով:

 

Բացի շաքարավազով դասական խտացրած կաթից, եփած խտացրած կաթը նույնպես շատ տարածված է:

 

Շնորհիվ Doy Pak դիսպենսերի, հեշտ է ավելացնել թեյի և սուրճի մեջ, լցնել բլիթների վրա, շոռակարկանդակների վրա, քսել տորթերի շերտերին: