ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ


ՙ՞Սանֆուդ՞ ընկերությունը ստեղծվել է 2009 թ.։ Կարճ ժամանակահատվածի ընթացքում ընկերությունը կարողացել է դառնալ Հայաստանի բուսայուղային բնագավառի առաջատարը։ Ընկերությունը առաջատար դիրքեր է գրավում հալած յուղերի (խառնուրդների) շուկայում։

Մեր արտադրությունը՝ դա արտադրության բոլոր փուլերում պատրաստվող արտադրանքի որակի վերահսկման համակարգված մոտեցում է, ինչը թույլ է տալիս սպառողին տրամադրել բացառապես օգտակար և համեղ արտադրանք։

Որակ՝ մենք մեր սպառողներին առաջարկում ենք միայն բարձրորակ, բացառիկ ըստ իրենց բաղադրության և համեղ մթերքներ։



ՀԱԼԱԾ ԲՈՒՍԱԿԱՆ ԽԱՌՆՈՒՐԴ


Հալած բուսայուղային խառնուրդ՝ սա յուրահատուկ մթերք է, որն օժտված է իսկապես կախարդական հատկություններով։ Բացակայում է կաթնային շաքարը։ Որոշ մարդիկ տառապում են կաթնամթերքի նկատմամբ ալերգիայով կամ լակտոզայի անտանելիությամբ, ինչի պատճառով չեն կարող սննդի մեջ օգտագործել նույնիսկ կարագը։ Հալած բուսական խառնուրդը ամբողջությամբ զուրկ է և՛ լակտոզայից, և՛ կազեինից։ Դրա համար կարող են օգտագործել բոլորը։ Շատ կարճ ճարպաթթուներ՝ հալած յուղում կարճ շղթայական ճարպաթթուներն ավելի շատ են, քան կարագում։ Առաջին հերթին դա վերաբերում է յուղաթթվին (բուտրատին), որի օգտակարությունը օրգանիզմի համար ահռելի է։ Տվյալ միացությունն օժտված է հակաբորբոքային ակտիվությամբ, կարգավորում է մարսողությունը և պահպանում է արյան շաքարի ճիշտ մակարդակը, նպաստում է նիհարեցմանն ու սիրտ-անոթային համակարգի առողջացմանը։ Տրանսիզոմերների քանակը ձգտում է 0%: Ծուխ առաջեցման կետը ավելի բարձր է՝ քան կարագի մոտ, այս ցուցանիշը կազմում է մոտավորապես 176 ºC, իսկ հալած յուղի մոտ՝ 232ºC։ Ինչո՞ւ է դա կարևոր։ Այն պատճառով, որ ինչքան բարձր է յուղի ծուխ առաջեցման կետը, այնքան սննդամթերքը չի այրվում և չի առաջեցնում կանցերոգեն նյութեր։
Հալած բուսայուղային խառնուրդը ներկայանում է այնպիսի բրենդերի ներքո, ինչպիսիք են՝ Իմպերիա Վկուսա, Ցարսկայա։.


ՍՓՐԵԴ


Ընկերության սփրեդերն արտադրվում են բուսական յուղի և բուսական ճարպերի հիման վրա, ունեն հավասարակշռված կազմ և հարմար են բուտերբրոդներ պատրաստելու, թխելու, տապակելու, շիլաներին ու ճաշատեսակներին ավելացնելու համար։
Ընկերության սփրեդերը հարուստ են չհագեցած ճարպաթթուներով, որոնք մարդուն անհրաժեշտ են սրտի առողջության, նորմալ աճի և վիտամինների ու սնուցող նյութերի ակտիվ յուրացման համար։ Սփրեդերը մշակելիս Ճարպաթթուների կազմը դրանցում համարյա թե չի փոփոխվում, այդ պատճառով սփրեդերում դրանց տրանսիզոմերները համարյա բացակայում են։

ԿԱԹՆԱՅԻՆ ՄԱՐԳԱՐԻՆ


Մարգարին՝ "Sunfood" կաթնային մարգարինը պատրաստվում է բուսական յուղի հիման վրա՝ ավելացնելով կաթ, էմուլգատորներ և բուրավետիչներ։
Մարգարինը հանդիսանում է բարձր կալորիականությամբ մթերք։ Կազմով այն հիշեցնում է կարագը և կարող է դրան փոխարինել։ Պարունակում է PP, A, E վիտամիններ, ինչպես նաև միկրոտարրերի (մագնեզիում, երկաթ, ֆոսֆոր, նատրիում, կալցիում) շարք, որոնք անհրաժեշտ են մարդու նորմալ կենսագործունեության համար և հատկապես կարևոր է, որ չի պարունակում տրանսիզոմերներ։



ԽՄՈՐԻՉ


«Favorite» Խմորիչը երաշխավորվում է բարձրացնել ձեր խմորն ու օգնել խմորի մի կտորը վերածել փխրուն բոքոնի կամ բուրավետ տորթի:



ԱՎԵԼԻՆ





ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ


Այսօր «Սանֆուդ» ընկերությունը իր ամբողջ արտադրանքը արտադրում է միայն բարձրորակ հումքերի կիրառմամբ, ինչը թույլ է տալիս հասնել բազմազան որակյալ բնութագրիչներով տարբեր մթերքների արտադրությանը, որոնք օգտակար են առողջության համար։